Το blog μας έχει αλλάξει διεύθυνση σε λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα θα βρεθείτε στη νέα μας διεύθυνση....

δευτερόλεπτα

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Τι δεν πρέπει να κάνεις ποτέ κατά τη διάρκεια του σεξ…!


1 Ξέχνα το τηλέφωνο:

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από να σταματάτε την κρίσιμη ώρα προκειμένου να απαντήσετε στο τηλέφωνο. “Όσο και αν σας εκνευρίζει ο ήχος του ξεπεράστε το αφού μπορεί να απαντήσετε αμέσως μετά ή ακόμη καλύτερα βάλε το στο αθόρυβο ή κλείσε το!
2 Όχι στην πίεση:
Το επιχείρημα που προβάλλουν πολλοί άνδρες μετ’επιτάσεως άμα θέλουν να ζητήσουν κάτι από την σύντροφο τους ότι »αν με αγαπάς θα το κάνεις» καταρρίπτεται από τους ειδικούς οι οποίοι επισημαίνουμε ότι ασκώντας ψυχολογική βία στο έτερο ήμισυ είναι κατακριτέο.
3 Sex tape ή selfie (χωρίς συγκατάθεση):
Χωρίς την συγκατάθεση απαγορεύεται η κινηματογραφική λήψη αλά και η ανάρτηση φωτογραφιών στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης.
4 Προσοχή στο… όνομα:
Προσοχή γλώσσα λανθάνουσα αλήθεια λέγει αλλά μη μπερδευτείτε και προσφωνήσετε τον ή την ερωτικό σας σύντροφο με άλλο όνομα.
5 Όχι στην προσποίηση:
Η τακτική της προσποίησης οργασμού που ακολουθούν άνδρες αλλά περισσότερο γυναίκες δεν ενδείκνυται. Ο σύντροφός σου πρέπει να ξέρει και να καταλαβαίνει τι απολαμβάνεις και τι όχι, αλλιώς δεν θα μπορέσετε ποτέ να τα… βρείτε!
6 Μη συγκρίνεις (και μην κρίνεις)!:
Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη στα οποία πέφτουν και τα δυο φύλα είναι να κάνουν συγκρίσεις με προηγούμενες σχέσεις και να προχωρούν και σε χαρακτηρισμούς.
newsrebel.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου